Magformers Magformers Basic 26 El/701004 /

376 kr.

Oplev uendelige bygge- og legeoplevelser med Magformers Basic 26 El. Skab i 3D med magnetiske dele, der stimulerer kreativiteten og læringen.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900958075151 Kategori:

Oplev en verden af kreativitet og læring med Magformers Basic 26 el. Dette unikke byggesystem revolutionerer legen ved at kombinere farverig design med magnetisk teknologi, der giver uendelige muligheder for konstruktion og leg. Magformers er ikke blot legetøj; det er en oplevelse, der stimulerer barnets fantasi, udvikler deres motoriske færdigheder og åbner op for en forståelse for geometri og struktur.

Magformers Basic 26 el sæt indeholder 26 magnetiske dele i forskellige former og farver, der nemt kan sættes sammen og tages fra hinanden. De stærke indbyggede magneter gør det muligt for dit barn at bygge stabile strukturer, som vil imponere alle. Fra enkle firkanter og trekanter til komplekse 3D-konstruktioner som bygninger, køretøjer og til og med fantasifulde skabninger, så er mulighederne nærmest uendelige. Hver del er designet med børns sikkerhed i fokus; de er fremstillet af holdbare, ikke-giftige materialer, der kan klare mange timers leg.

En af de mest inspirerende aspekter ved Magformers er, hvordan det integrerer læring med leg. Børn lærer om grundlæggende former, farver og magnetiske kræfter, mens de samtidigt udvikler deres evner inden for problemløsning, logisk tænkning og kreativitet. Hver gang en konstruktion tages fra hinanden eller ændres, giver det børnene mulighed for at reflektere over, hvad der virker, og hvad der kan forbedres, hvilket er en værdifuld del af læringsprocessen.

Magformers Basic 26 el er ideelt både til individuel leg og som en del af sociale lege med venner og familie. Det opfordrer til samarbejde og kommunikation, når børn sammen designer og bygger komplette verdener. Det kan endda være en sjov aktivitet for hele familien, hvor alle kan deltage og dele deres ideer, hvilket styrker båndene og skaber værdifulde minder.

Når legen er færdig, kan Magformers nemt opbevares i tilfælde, der følger med sættet, hvilket sikrer, at delene holdes organiseret og klar til næste gang. Derudover er de lette og transportable, hvilket gør dem perfekte til udflugter, besøg hos venner eller i sommerhus.

Giv dit barn muligheden for at udforske, skabe og lære med Magformers Basic 26 el. Dette er ikke blot et legetøj; det er en investering i deres fremtid, der åbner døren til en verden af muligheder. Lad leg blive til læring, og se, hvordan kreativiteten blomstrer, når de konstruerer deres egne eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers Magformers Basic 26 El/701004 /”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.