Kalkhoff Entice 5 B Season – Specifikationer, du bør kende

Kalkhoff Entice 5 B Season er udstyret med en kraftfuld motor, der leverer op til 250 watt. Dette giver cyklen en imponerende ydelse, som gør den i stand til at håndtere selv de stejleste stigninger med lethed. Batteriet har en kapacitet på 504 wattimer, hvilket sikrer lang rækkevidde og mulighed for at cykle længere ad gangen uden at skulle oplade. Den effektive motor og det kraftfulde batteri gør Kalkhoff Entice 5 B Season til et stærkt valg for dem, der søger en elcykel med høj ydelse og lang rækkevidde.

Justerbar og komfortabel saddel

Cyklen er udstyret med en justerbar og komfortabel saddel, der kan tilpasses efter dine individuelle behov. Sadlen er designet med henblik på at give optimal støtte og aflastning under længere ture. Du kan let justere saddelhøjden og -vinklen, så du finder den perfekte position, der passer til din krop og kørestil. Hvis du vil vide mere om specifikationerne for Kalkhoff Entice 5 B Season, kan du se dem her.

Integreret LED-belysning for sikkerhed

Cyklen er udstyret med integreret LED-belysning, som sikrer din synlighed i mørke eller dårlige lysforhold. Den kraftige forlygtebelysning giver god sigt, mens baglygtens blinkende lys advarer andre trafikanter om din tilstedeværelse. Denne funktionalitet er med til at øge din sikkerhed, når du cykler på elcykel tilbud. Den integrerede belysning er praktisk og nem at betjene, så du kan føle dig tryg, uanset hvor du cykler.

Hydrauliske skivebremser for præcis kontrol

Cyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver en præcis og pålidelig bremsekraft. Skivebremser er mere effektive end traditionelle fælgbremser, da de kan bremse hurtigere og mere kontrolleret, selv i vådt vejr. De hydrauliske komponenter sikrer en jævn og glidende bremsefunktion, hvilket giver føreren en følelse af fuld kontrol over cyklen. Denne avancerede bremseteknologi er med til at gøre Kalkhoff Entice 5 B Season til en sikker og behagelig elcykel at køre på.

Stilfuldt og elegant design

Kalkhoff Entice 5 B Season imponerer med sit stilfulde og elegante design. Cyklen har en slankt og strømlinet look, der gør den både moderne og tidløs. De rene linjer og de afrundede former giver cyklen et harmonisk og raffineret udtryk. Detaljer som den diskrete bagagebærer og de integrerede ledninger bidrager til det rene design. Samlet set er Kalkhoff Entice 5 B Season en cykel, der kombinerer funktionalitet med æstetik på en overbevisende måde.

Praktisk bagagebærer til ekstra opbevaring

Cyklen er udstyret med en praktisk bagagebærer, som giver mulighed for ekstra opbevaring. Bagagebæreren er robust og kan bære op til 25 kg, hvilket gør den ideel til transport af dagligvarer, udstyr eller andre genstande. Den har en bred overflade, som giver plads til større genstande, og den er placeret på en praktisk måde, så vægten ikke påvirker cykelens håndtering. Bagagebæreren er desuden udstyret med stropper, så du nemt kan fastgøre dine ting og sikre, at de ikke falder af under kørslen.

Gennemtænkte detaljer for optimal oplevelse

Kalkhoff Entice 5 B Season er designet med gennemtænkte detaljer, der sikrer en optimal oplevelse for rytteren. Cyklen er udstyret med en ergonomisk sadel, der giver god støtte og komfort under lange ture. Styret er justerbart, så du kan finde den perfekte position, der passer til din krop og kørestil. Desuden er alle kabler og ledninger elegant integreret i rammen, hvilket giver et rent og strømlinet udseende. Disse små, men vigtige detaljer bidrager til en behagelig og effektiv cykling, uanset om du pendler til arbejde eller tager en tur ud i naturen.

Høj rækkevidde for længere ture

Kalkhoff Entice 5 B Season er udstyret med et højeffektiv batteri, der giver en imponerende rækkevidde på op til 100 km på en enkelt opladning. Dette gør cyklen ideel til længere ture, hvor du kan nyde den elektriske assistance i timevis uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Den kraftfulde motor yder op til 250 watt, hvilket sikrer en jævn og effektiv fremdrift, selv når du kører op ad bakke eller mod vinden. Kombineret med den avancerede batteriteknologi giver dette Entice 5 B Season en usædvanlig rækkevidde, som gør den til et fremragende valg for dem, der sætter pris på længere cykelture.

Nem og intuitiv betjening

Kalkhoff Entice 5 B Season er udstyret med et intuitivt og brugervenligt betjeningspanel. Cyklens elektroniske komponenter er let tilgængelige og nemme at navigere i, hvilket gør det enkelt at tilpasse indstillinger som motorassistance, batteriniveau og kørselsfunktioner. Desuden er der en tydelig display-enhed, der giver dig et klart overblik over alle relevante informationer under din tur. Den brugervenlige design gør Kalkhoff Entice 5 B Season til et praktisk og behageligt valg for den moderne elcyklist.

Tilpasset til dine behov

Kalkhoff Entice 5 B Season er designet til at imødekomme dine individuelle behov. Cyklen kan tilpasses med forskellige komponentvalg, så den passer perfekt til din kørselsstil og præferencer. Vælg mellem forskellige gearsystemer, bremsekonfigurationer og hjulstørrelser for at skræddersy din cykel, så den lever op til dine krav. Desuden kan du vælge mellem forskellige farver og grafiske designs, så din Entice 5 B Season bliver et unikt udtryk for din personlighed. Uanset om du foretrækker en mere sportiv eller komfortabel kørestil, kan Kalkhoff Entice 5 B Season tilpasses, så den matcher dine ønsker og behov.