Magna-Tiles Sampak – 104 dele transp.

1.684 kr.

Oplev sjov og læring med Magna-Tiles 104 dele, hvor børn skaber unikke konstruktioner og udvikler kreativitet og samarbejdsevner gennem leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 11711000163108331 Kategori:

Opdag magien i byggeri og kreativitet med Magna-Tiles Sampak, der byder på 104 farverige og gennemsigtige dele, inklusive 4 fortryllende Magna-Tiles biler. Dette fantastiske byggesæt er det perfekte redskab til at stimulere dit barns fantasi og logiske tænkning, samtidig med at det giver timevis af sjov og læring.

Hvert element i Magna-Tiles Sampak er designet til at interagere med de andre dele gennem stærke, indbyggede magneter. Denne intuitive metode til sammensætning gør det muligt for børn i alle aldre at skabe deres egne fantastiske strukturer, fra enkle geometriske former til komplekse bygninger og endda fantasifulde køretøjer. Ideen om, at lege og læring går hånd i hånd, bliver til virkelighed med dette innovative produkt. Børn lærer naturligt om balance, proportioner og rumforståelse, mens de bygger deres drømmeprojekter.

Materialerne er ikke kun sikkerhedstestet, men også holdbare og lette at rengøre, så du kan føle dig tryg ved, at dit barn kan lege med dem i timevis uden bekymringer. De glatte kanter og de skridsikre overflader sikrer, at det også er et sikkert valg for små hænder, der elsker at udforske og skabe. Og da Magna-Tiles ikke indeholder skadelige kemikalier eller stoffer, kan du nyde ro i sindet, mens dit barn får bygget sit kreative univers.

Magnatiles Sampak åbner for en verden af muligheder, hvor kreativitet kender ingen grænser. Hvad med at udforske konstruktion af flotte slotte, skibe i havnen eller imponerende broer? Med de indbyggede biler kan dit barn tage legen til et helt nyt niveau ved at skabe en motorvej eller en by med trafik, hvilket yderligere stimulerer legen og den sociale interaktion med andre børn.

Udover at være sjovt og underholdende, giver Magna-Tiles også fordele i forhold til udvikling af motoriske færdigheder og problemløsning. Børn lærer værdifulde livslektioner om samarbejde og tålmodighed, når de arbejder sammen med venner og familie for at realisere deres visioner. Det er en sjov og engagerende måde at udvikle færdigheder, der vil være nyttige hele livet.

Forkæl dit barn med Magna-Tiles Sampak og se glæden og stoltheden ved at skabe noget unikt vokse i dem. Hver byggeoplevelse bliver til en læringsrejse, der inspirerer til teamwork, kreativ tænkning og problemløsning. Vær med til at forme de kommende ingeniører, kunstnere og arkitekter – én plade ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles Sampak – 104 dele transp.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.