Magna-Tiles Glow expansion sæt 16 stk

250 kr.

Oplev kreativ leg med Magna-Tiles Glow sæt – 16 lysende brikker til unikke konstruktioner. Uendelige muligheder for sjov og læring for børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401333293736 Kategori:

Forvandl lege- og læringsoplevelser med Magna-Tiles Glow expansion sæt, der består af 16 glødende tiles, som tilføjer et magisk element til enhver byggerække. Dette innovative sæt giver dit barn mulighed for at udforske deres kreative evner, mens de lærer om geometri, farver og lys. Hver flise har en sød og strålende glød, der kan fange opmærksomheden hos både børn og voksne, og skaber en helt unik atmosfære i ethvert rum.

Er du klar til at tage legestunden til det næste niveau? Når det bliver mørkt, opstår der en helt ny dimension i legens verden. Med Magna-Tiles Glow sæt kan dit barn bygge lysende strukturer, der tydeligt træder frem i skumringen og natten. Forestil dig at se dem fordybe sig i deres kreative proces, mens de designer alt fra tårne til slotte, der gløder og skinner i mørket, og gør deres legeplads til et magisk eventyrland.

Hver enkelt tile er designet til at være let at håndtere for små hænder og tilbyder samtidig et robust og holdbart materiale, så kunne dit barn lege uden bekymringer om stykker, der går i stykker. Det transparente design gør, at de farverige fliser kan mixes og matches, hvilket giver mulighed for at skabe et væld af fantastiske designs. Uanset om det er et sollysende hus, en glitrende bil eller et eventyrslot, er mulighederne uendelige.

Magna-Tiles Glow sæt er ikke blot en kilde til fornøjelse; det er også et godt redskab til læring. Børn vil udvikle deres finmotorik, problemløsningsevner og rumforståelse, mens de engagerer sig i meningsfuldt leg. Ved at bygge med disse fliser kan de også lære om grundlæggende matematik og fysik i en praktisk og sjov kontekst.

Og der er mere. Dette sæt er ideelt til læringsmiljøer, hvor samarbejde og kreativt tænkning er i fokus. Børn kan arbejde sammen på projekter, hvilket fremmer sociale skills og teamwork, samtidigt med at de deler glæden ved at se deres fælles konstruktioner tage form.

Udforsk værket af lys og konstruktion sammen med dit barn – giv dem muligheden for at drømme, bygge og lade deres fantasi blomstre. Magna-Tiles Glow expansion sæt er en fantastisk gave til både fødselsdage og særlige lejligheder, der vil blive værdsat i mange år fremover. Tag skridtet ind i en verden af lys og kreativitet – med Magna-Tiles Glow bliver legningen til en uforglemmelig rejse fuld af opdagelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles Glow expansion sæt 16 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.