Magna-Tiles ICE expansion sæt 16 stk

250 kr.

Oplev kreativ leg med Magna-Tiles ICE sæt, 16 farverige plader der styrker motorik og fantasi – en investering i læring og sjov for alle aldre.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401333293735 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor kreativitet og læring mødes i en strålende symfoni af farver og former. Med Magna-Tiles ICE expansion sæt 16 stk åbner der sig en fantastisk mulighed for dybdegående leg og læring. Dette sæt bringer en ny dimension ind i barnets leg, hvor hver flise bærer potentialet for en uendelig række af strukturer og designs.

De 16 fliser i sættet er designet i både gennemsigtige og frostede materialer, der skaber en magisk atmosfære, som særligt fanger børns opmærksomhed. Når solens stråler rammer fliserne, reflekteres lyset i et spektakulært skuespil, der minder om et vinterlandskab fyldt med iskrystaller. Dette visuelle element gør ikke kun leg sjovere, men stimulerer også barnets sanser og fantasi. Hvert byggeprojekt kan blive til en spændende fortælling, hvor børnene selv kan tilføje karakterer og elementer fra deres egen fantasi til deres kreationer.

Med Magna-Tiles ICE-sættet kan børn udforske grundlæggende principper i matematik, videnskab og teknologi, alt imens de leger. Geometriske former kommer til live, når de lærer om vinkler, balance og symmetri gennem leg. Ved at stable, omarrangere og kombinere fliserne opfordres de til at tænke kritisk og strategisk, hvilket er med til at udvikle deres problemløsningsfærdigheder. Deres evne til at visualisere komplekse strukturer styrkes, når de ser, hvordan hver flise passer sammen til at danne større kreationer.

Kreativ leg med Magna-Tiles fremmer desuden samarbejde og social interaktion. Børn kan arbejde sammen, dele deres ideer og hjælpe hinanden med at realisere deres visioner. Dette sætter fokus på teamwork samt at lytte og give plads til andres perspektiver. I en tid, hvor digital leg ofte dominerer, tilbyder dette sæt en håndholdt oplevelse, der engagerer børn i den fysiske verden og fremmer deres sociale færdigheder.

Magna-Tiles ICE sæt er ideelt til både individuel leg og grupper, hvilket gør det perfekt til skoler, institutioner og hjemmebrug. Det robuste design gør fliserne modstandsdygtige over for slid, og de kan nemt rengøres. Hver flise er bygget til at holde, så leg kan fortsætte i mange år fremover.

Uanset om dit barn drømmer om at bygge en snedækket bjergtop, en glitrende isskulptur eller en farverig by, vil Magna-Tiles ICE expansion sæt tilføje et ekstra lag af magi til deres kreative rejse. Det åbner døren til en verden af muligheder, hvor læring og leg smelter sammen i en uforglemmelig oplevelse. Lad kreativiteten flyde, og se, hvad dit barn kan skabe med hver enkelt flise.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles ICE expansion sæt 16 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.