Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk

180 kr.

Opdag Magna-tiles Clear Colors udvidelse med 8 rektangulære magnetiske plader, der stimulerer kreativitet og leg, perfekt til læring og sjov for alle aldre

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162665856 Kategori:

Udforsk verden af kreativitet og læring med Magna-Tiles – Clear Colors udvidelse magnetsættet, der bringer en ny dimension til dit barns leg. Dette sæt med 8 rektangler tilbyder uendelige bygget muligheder, der vil inspirere til timevis af engageret leg og læring. Designet til både børn og voksne, Magna-Tiles tilbyder et unikt og interaktivt byggesystem, der fanger fantasi og nysgerrighed.

Forestil dig et klasselokale eller stue, hvor farverige rektangler bliver til højhuse, broer eller fantasifulde skulpturer. Sættet består af 4 store rektangler (7,6 x 15,3 cm) og 4 klassiske firkanter (15,3 x 15,3 cm), som gør det muligt at kombinere med eksisterende Magna-Tiles-sæt og skabe endnu større og mere komplekse konstruktioner. De klare farver og den enkle, men elegante form på hver brik giver muligheder for visuel læring og kreativ udfoldelse, som nok vil fange ethvert barns opmærksomhed.

Magna-Tiles er ikke kun sjove at lege med; de er også en effektiv læringsressource. Ved at bygge og konstruere udvikler børn deres rumlige bevidsthed, finmotoriske færdigheder og problemløsningsevner. Dette sæt opfordrer til samarbejde, når flere børn arbejder sammen for at realisere deres byggeprojekter. Det fremmer kommunikation og social interaktion, når de udveksler idéer og strategier.

Materialerne i Magna-Tiles sikrer holdbarhed og sikkerhed, hvilket gør dem ideelle til både hjemme- og institutionsmiljøer. De er fremstillet af BPA-fri plast og er lette at rengøre, så du kan fokusere på det sjove, uden at bekymre dig om vedligeholdelse. Derudover er de magnetiske kanter nemme at anvende, hvilket resulterer i en problemfri og sjov byggeoplevelse.

Når de ikke er i brug, kan de let opbevares og organiseres på grund af deres flade design, hvilket gør dem til en praktisk og pladsbesparende løsning i legeområdet. Uanset alder eller byggeerfaring åbner Magna-Tiles op for en verden af læring gennem leg, så børns fantasi kan blomstre.

Invester i fremtidens kreative genier ved at udvide din Magna-Tiles samling med dette fantastiske rektangel-sæt. Det er det perfekte supplement til enhver samling og vil uden tvivl give dit barn timevis af sjov og læring. Oplev glæden ved at bygge sammen, og se dit barns ideer komme til live med Magna-Tiles – Clear Colors udvidelse magnetsættet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.