Magna-tiles – Polygon Magnetsæt – Udvidelsessæt – 8 Stk

140 kr.

Oplev kreative muligheder med Magna-Tiles polygon magneter – 8 farverige stykker til timer af læring og leg. Byg, udforsk og stimuler fantasien.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162591939 Kategori:

Magna-tiles – Polygon Magnetsæt – Udvidelsessæt – 8 Stk er den perfekte mulighed for at tage kreativiteten og læringen til næste niveau. Med dette unikke sæt kan børnene ubegribelig nemt bygge og forme deres egne verdener med farverige geometriske former, der både engagerer og udfordrer deres fantasi. Dette udvidelsessæt giver mulighed for at introducere nye spændende elementer i deres allerede eksisterende Magna-Tiles univers og lover mange timers sjov og læring.

Sættet indeholder 8 polygoner i to forskellige former, hvilket gør det til et fantastisk supplement til ethvert Magna-Tiles-samling. De 4 firkantede ruder tilbyder og skaber en solid base for bygninger, hvilket giver børnene mulighed for at designe alt fra huse til slotte. De 4 ekstra polygoner tilføjer variation og kompleksitet til deres konstruktioner, hvilket stimulerer deres rumlige forståelse og evne til at tænke strategisk.

Hver eneste Magna-Tiles-brik er lavet af høj kvalitet og er designet til at holde til timevis af leg. De farverige og gennemsigtige fliser er ikke kun visuelt tiltalende, men også nemme at manipulere for små hænder. Det magnetiske design sikrer, at brikkerne let klæber sammen, hvilket betyder, at børnene kan fokusere på at skabe uden at skulle bekymre sig om slidte kanter eller ustabilitet. Dette fremmer ikke kun kreativitet men også selvtillid – for med hver færdiggørelse af et projekt, vil børnene være stolte af, hvad de har skabt.

Derudover understøtter Magna-Tiles-leg ikke kun kreativ fritid, men giver også en fremragende læringsoplevelse. Børnene lærer om geometri og grundlæggende fysik gennem legende bygninger og strukturer. De udvikler deres problemløsningsevner, når de eksperimenterer med forskellige design og konstruktioner, og opnår en dybere forståelse for, hvordan de forskellige former og størrelser påvirker stabiliteten af deres modeller.

Uanset om de bygger solo eller samarbejder med venner eller søskende, giver Magna-tiles – Polygon Magnetsæt en social og sjov interessere, hvor de deler idéer og skaber noget unikt sammen. At se dem engagere sig i denne proces er en fryd for øjet, da de lærer værdifulde sociale færdigheder som samarbejde og kommunikation.

Dette udvidelsessæt er ikke kun en gave til fantasi og kreativitet; det er en investering i dit barn’s udvikling og læring. Med Magna-tiles – Polygon Magnetsæt – 8 Stk kan du give dem et værktøj, der vil inspirere til leg, læring og uendelige muligheder. Det er ikke bare plastik og magnet; det er en åbning til en verden af muligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-tiles – Polygon Magnetsæt – Udvidelsessæt – 8 Stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.