Magformers Basis Plus Sæt 30

460 kr.

Oplev kreativ leg med Magformers Basis Plus Sæt 30, der udvikler børns motorik og fantasi gennem farverige magnetiske former til uendelige byggemuligheder

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300720992513 Kategori:

Opdag den magiske verden af kreativitet og læring med Magformers Basis Plus Sæt 30. Dette fantastiske sæt er ikke blot et legetøj; det er en uendelig kilde til inspiration, fantasi og nysgerrighed, som vil fange både børn og voksnes hjerter. Designet til at stimulere børns fantasi og hånd-øje koordination, tilbyder Magformers en farverig og engagerende måde at lære om former, strukturer og magnetisme.

Med hele 30 stykker i sæt, herunder en overflod af magnetiske firkanter og trekanter, er mulighederne for byggeri og konstruktion uendelige. Hver magnet er indkapslet på en sikker måde, så børn kan lege løs uden bekymring. Neodymmagneterne inde i hver del sikrer en stærk og stabil forbindelse, hvilket betyder, at dit barn kan bygge alt fra enkle geometriske figurer til komplekse 3D-strukturer. Tænk dig at skabe en glitrende pyramide, en farverig cirkel eller måske endda en høj bro, der forbinder fantasiens riger.

Det bedste ved Magformers er, at de kan drejes og sættes sammen fra alle sider. Dette åbner op for en verden af innovative designmuligheder, hvor børn kan eksperimentere med konstruktionsprincipper, lære om balance og stabilitet og opbygge en forståelse for spatial tænkning. Hver gang de forbinder en del, står de overfor en spændende udfordring og et læringsmoment, der styrker deres problemløsningsevner.

Magformers er ikke kun underholdende, men også en værdifuld læringsressource. Ved at lege med disse magnetiske byggeklodser udvikler børn deres motoriske færdigheder og træner deres evne til at tænke kritisk og kreativt. De lærer f.eks. om symmetri, asymmetri, og hvordan forskellige geometriske former kan kombineres for at skabe nye og interessante designs. Det er ikke bare leg; det er en rejse ind i videnskab og matematik gemt under en sjov og visuel oplevelse.

Sættet er anbefalet til børn fra tre år og op, og det er ideelt til både individuel leg og social interaktion. Det opfordrer til samarbejde, når børnene arbejder sammen om at bygge de mest fantastiske kreationer. Giv dit barn muligheden for at udvikle sine sociale færdigheder, mens de deler idéer og bytter tips til byggeri.

Magformers Basis Plus Sæt 30 er mere end et legetøj; det er en kilde til billeder, historier og fantasi, der kan bringe liv til den kreative leg. Giv dit barn en gave, der inspirerer til uendelige timer med sjov og læring, og se magien folde sig ud fra de små hænder, der skaber fantastiske nuancer af former og farver. Lad fantasien blomstre og venne sig til blandt Magformers’ fantastiske univers.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers Basis Plus Sæt 30”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.