Tilbud!
,

Magformers -14

Original price was: 158 kr..Current price is: 143 kr..

Oplev Magformers -14, som stimulerer kreativitet og motorik. Byg fantastiske strukturer og lær legende med kvalitetslegetøj der holder i årevis

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800284074744 Kategorier: ,

Oplev den magiske verden af Magformers – det perfekte byggesæt til både børn og voksne, som ønsker at forene leg med læring. Med Magformers 14, som består af 8 farverige trekanter og 6 firkanter, åbner der sig et utal af kreative muligheder, hvor fantasi og konstruktion går hånd i hånd. Hver enkelt brik er omhyggeligt designet med stærke, indbyggede magneter, der gør det muligt at forbinde dem på en hurtig og nem måde.

Forestil dig en spændende leg, hvor du kan konstruere alt fra en enkel, klassisk kubus til komplekse strukturer som en farverig bold. De glade farver og de geniale geometriske former fanger straks børns opmærksomhed, hvilket gør Magformers til et ideelt værktøj til at stimulere deres opfindsomhed og kreativ tankegang. Men det stopper ikke der – det er også en gave til voksne, som ønsker at rehabilitere deres indre barn og finde glæde i den kreative proces.

Magformers er ikke kun sjove at lege med, men de tilbyder også en række læringsmæssige fordele. Når børn bygger med de magnetiske brikker, lærer de grundlæggende begreber inden for matematik og fysik, såsom symmetri, balance og struktur. De får mulighed for at udvikle deres fine motorik, rumlig bevidsthed og problemløsningsevner i en legende kontekst. Hver gang de forbinder brikkerne og ser deres idéer komme til live, opbygges selvtilliden og lysten til at udforske mere.

Mens leg med Magformers er underholdende, er det også en udfordring, der i høj grad opfordrer til social interaktion. Samarbejdet om at bygge større og mere komplekse strukturer giver børnene mulighed for at kommunikere, dele idéer og arbejde sammen mod et fælles mål. Dette fremmer venskaber og forståelse, når børnene oplever glæden ved at skabe noget sammen.

Sikkerheden er også i højsædet. Magformers er lavet af high-quality plast og er testet for at sikre, at de er sikre for børn. Magneterne er indkapslet i et solidt design, så der ikke er nogen risiko for, at de kan blive fjernet. De er lette at rengøre og kan opbevares på en kompakt måde, hvilket gør dem til en praktisk tilføjelse til ethvert legehjørne.

Uanset om det er til en fødselsdagsgave, som et supplement til et undervisningsmiljø eller simpelthen som en sjov aktivitet derhjemme, er Magformers 14 det ideelle valg. Giv dig selv og dine nærmeste muligheden for at skabe, lære og have det sjovt – én brik ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers -14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.